Karjeros diena gimnazijoje

  • Paskelbė : Robertas
  • Paskelbta: 2024-06-13
  • Kategorija: Renginiai

2024 m. birželio 11 d. gimnazijoje vyko Ugdymo karjerai renginys, kurį organizavo karjeros specialistė Audronė Pilypaitė. Mokiniai dalyvaudami skirtingose darbo grupėse, tobulino įvairias kompetencijas ir gebėjimus.
Klaipėdos teritorinės muitinės mobilios grupės Šiauliuose pareigūnai išsamiai supažindino su muitininko profesija, pademonstravo įrangą ir įvairias priemones, padedančias aptikti kontrabandą bei daiktus, kuriuos bandoma pervežti per sieną. Kinologė pristatė ir paaiškino kaip dresuotas šuo Kosmosas ieško ir atranda narkotines ar kt. medžiagas. Moksleiviai po pristatymų buvo apdovanoti simbolinėmis su muitinės atributika, dovanėlėmis.
Šiaulių regioninio karjeros centro specialistės Živilė, Valdonė ir Adriana pravedė komandos formavimo ir bendradarbiavimo užduotis. Mokiniai suko ,,Karjeros“ ratą, atsakinėjo į klausimus ir pelnė mini prizus.
Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro mokytojų ir mokinių komanda pristatė floristo, staliaus ir tinkuotojo profesijas. Moksleiviai turėjo galimybę išbandyti ir praktiškai ,,prisiliesti“ prie šių profesijų.
Šiaulių regioninio karo prievolės ir komplektavimo skyriaus seržantas Arūnas Navickis su Karinių oro pajėgų Šiaulių Aviacijos bazės kariais organizavo sportines estafetes, kurios pareikalavo ne tik greitos orientacijos ir ištvermės, bet ir komandinio susitelkimo, disciplinos ir motyvacijos. Greičiausi ir ištvermingiausi buvo apdovanoti prizais, su kariuomenės atributika. Taip pat kariai pristatė ginklus ir ekipuotę.
Dėkojame visoms institucijoms už bendradarbiavimą ir dalyvavimą Ugdymo karjerai renginyje!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas